top of page

Har du drømt om brudekjolen din siden du var barn og vet nøyaktig hva du vil ha? Da kan det bli vanskelig å finne det du ser etter.

Vi tilbyr design og søm av din brudekjole slik den blir sydd etter dine personlig mål og vil passe perfekt til kroppen din.

Bestemt selv hvordan den skal se ut og materialer som skal brukes så kjolen uttrykker hvem du er.

BESTILL TIME!

 Søm - design prosessen

Innledende konsultasjon

Det er viktig at du lager en lookbook med inspirasjons bilder av drømmekjolen.

Vi avtaler en video samtale og går gjennom dine bilder, og diskuter visjonen om brudekjolen din og det tids perspektivet i forhold til bryllupet. Vi bruker 30 minutter til en time.

Målingene

Din brudekjole er skreddersydd og bestilt etter dine personlige kropps målinger. Vi avtaler en time for dette.

Design konsultasjon

 Motta en tilpasset skisse av drømmekjolen din. Vi går gjennom stoffprøver, blonder og pynt. Du bekrefter finishen på silhuetten og detaljer på kjolen.

Prøvetimen

Kjolen din er sydd sammen og er klar for første prøven. Du må være klar over at selv om det brukes dine mål for å lage et mønster som er unik for kjolen din. Selv om dette betyr at kjolen din er spesiallaget etter din kropp, kan den perfekte passformen bare oppnås når du prøver kjolen og det tas de justeringer som er nødvendig. Dette gjelder for enhver kjole, enten det er kjøpt i en butikk eller spesialdesignet!

Her skal vi sette nåler for lengden og gå gjennom kjolen om det er noen detaljer som må korrigeres.

Levering

Dagen har kommet for å hente din unik kjole. Vi tar en siste prøve før du tar kjolen med deg og ser sammen etter at alle detaljer er på plass. Du får også en tegning av brudekjolens design. Dette blir et fint minne om prosessen.

Nå har du alt på plass!! Da er det bare å ønske deg lykke til din store dag!

bottom of page