top of page

Hva skal du ta med deg på konsultasjonen for tilpasning?

 

Det er viktig at du bestemmer på forhånd og har klar til den første konsultasjon det undertøyet du skal bruke den dagen.

Enten du bestemmer deg for shapewear, push up eller en selvklebende bh, må du ha prøvd dette med kjolen og velge det du synes passer best.

Vær sikker på å bringe skoene du planlegger å bruke på bryllupet. Dette er avgjørende for å kunne få beregne riktig lengde på kjolen.

Hvordan bestiller jeg en konsultasjon/prøvetime?

 

Skal du tilpasse brudekjolen, selskapkjolen kan du bestille time på Facebook, sende en melding på kontakt siden, epost eller sende SMS pr telefon. Konsultasjons pris er 300 kr.

En  brudekjole tar vanligvis omtrent fra halv time til en time i prøvetiden. En selskapskjole tar rundt 30 min.

Når er best å bestille konsultasjons/prøvetimen?

 

Ideelt sett bør brudene begynne å handle brudekjolen 10 måneder før bryllupsdatoen og senest ha deres bestilling på plass 6 måneder før.

Det er vanligvis en god ide å planlegge tilpasning til 6, 8 uker før bryllupet i tilfelle det er nødvendig med flere runder med endringer og prøvetimer slik at du har alt klar 1 måned før bryllupsdatoen.

Hvor mye må jeg betale?

 

Design og søm av brudekjoler starter fra et minimum på kr 7000 dette inkluderer materialer, konsultasjon og prøvetimer.

 

Brudekjole tilpasning eller re-design starter på rundt kr 1000 og varierer vanligvis mellom kr 3000 og kr 7000, avhengig av hvor mye må sys inn ut, antall lag på skjørtet og andre spesielle detaljer som blonde applikasjoner og steiner.

Prisene varierer basert på endringens kompleksitet, så jeg må se på plagget først.

Prisen blir avtalt etter første prøvetimen. Tilleggsgebyrer gjelder hastebestillinger som trengs innen tre uker eller mindre.

Om kjolen din krever en god del arbeid det som skal fikses blir notert og prisvurdert slik lages det en avtale som blir signert etter en godkjenning av deg.

Hva skjer hvis jeg opplever forandringer i vekt mens man jobber med tilpasningen?

 

Selv om du prøver ditt beste for å opprettholde størrelsen kan det være sivninger i din vekt. Dette kan betyr at kjolen din trenger flere endringsrunder.

Når vi tar den første konsultasjon blir det tatt noen viktig mål, bryst, midje, hofter. Dette kommer til å stå notert i den kontrakt vi signerer.

Slik at om du har forandret mål fra det som vi har notert vil det betyr at du må betale for de nye justeringer siden dette står ikke i den første avtale

bottom of page